همه چیز درباره آفیس بلیچینگ

امروز همه افراد به دنبال داشتن دندان هایی سفید و زیبا و درخشان هستند. بلیچینگ یکی از روش های سفید کردن دندان ها است که امروزه از محبوبیت بالایی برخوردار است. روش بلیچینگ به دو صورت آفیس بلیچینگ (سفید کردن دندان ها در مطب) و هوم بلیچینگ (سفید کردن دندان ها در خانه) قابل انجام است. در هر دوی این روش ها از ماده شیمیایی مخصوصی در راستای تغییر رنگ دندان ها و سفید شدن آن ها استفاده می شود. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با روش آفیس بلیچینگ به طور کامل آشنا شوید.

آفیس بلیچینگ

آفیس بلیچینگ

معرفی روش آفیس بلیچینگ

در روش آفیس بلیچینگ با استفاده از تجهیزات و تکنولوژی های پیشرفته و تخصصی سفید شدن دندان ها با استفاده از مواد شیمیایی مخصوصی صورت می گیرد. غلظت این مواد شیمیایی سفید کننده در روش آفیس بلیچینگ نسبت به هوم بلیچینگ بیشتر است و مدت زمان درمان به وسیله آفیس بلیچینگ در مقایسه با هوم بلیچینگ کوتاه تر است. در این روش درمانی که طی یک جلسه انجام می شود، با استفاده از یک نور مخصوص ماده هیدروژن پروکساید مورد استفاده برای سفید شدن دندان ها فعال می شود. پلاسما آرک، هالوژن و نور ال ای دی از جمله نورهای مورد استفاده در روش درمانی آفیس بلیچینگ محسوب می شود.

خوشبختانه این روش درمانی به دلیل استفاده از تابش نور هیچ دردی را به همراه نخواهد داشت و تنها ممکن است بیمار پس از درمان بلیچینگ تا مدتی حساسیت زیادی در ناحیه دهان و دندان خود نسبت به سرما و گرما احساس کند که با مصرف مسکن قابل برطرف شدن است.

آفیس بلیچینگ

آفیس بلیچینگ

مراحل پیش از انجام آفیس بلیچینگ

بیمار قبل از مراجعه به مطب دندانپزشکی برای انجام آفیس بلیچینگ باید دهان و دندان خود را کاملا تمیز و ضد عفونی نماید و به این منظور از مسواک و نخ دندان استفاده کند. همچنین بیمارانی که آستانه تحمل پایینی دارند و دچار احساس ترس و اضطراب هستند باید قبل از مراجعه به مطب دندانپزشکی مسکن یا ایبوپروفن مصرف نمایند تا در حین انجام آفیس بلیچینگ با مشکلی روبرو نشوند. علاوه بر این متخصصین با توجه به خشک شدن لب های بیماران در طول فرآیند آفیس بلیچینگ و پس از آن توصیه می کنند که بیمار هنگام مراجعه به مطب دندانپزشکی یک چرب کننده لب به همراه داشته باشد تا از بروز خونریزی در اطراف دهان و لب ها در اثر خشک شدن لب و دهان پیشگیری نماید.

آفیس بلیچینگ

آفیس بلیچینگ

مراحل درمان آفیس بلیچینگ

قبل از شروع سفید کردن دندان ها در ابتدا باید رنگ اصلی دندان بیمار تشخیص داده شود. این مرحله بیشتر به منظور مقایسه نتیجه قبل و بعد از درمان است. سپس متخصص، دندان را پالیش می کند و سطح دندان را به طور کامل تمیز و پاکیزه می نماید. در این مرحله متخصص یک رکتور یا دهان باز کن در داخل دهان بیمار قرار می دهد تا بتواند به تمامی دندان های بیمار دسترسی داشته باشد. سپس به منظور محافظت از لثه های بیمار و چشم ها و لب او، عینک مخصوص روی چشم قرار می گیرد و لثه ‌ها و لب های بیمار به طور کامل پوشانده می‌ شود تا با ماده بلیچینگ تماس پیدا نکرده و دچار آسیب نشود.

شاید این مطلب نیز برای شما مفید باشد:  دوران بهبودی پس از کشیدن دندان عقل

پس از این مرحله ژل و ماده مخصوص سفید کننده که حاوی غلظت بالای هیدروژن پروکساید است، روی دندان های بیمار قرار می گیرد. این مرحله ۳ الی ۴ بار و هر بار در طول بازه زمانی ۱۵ الی ۲۰ دقیقه تکرار می شود. در هر بار تکرار، لایه اولیه برداشته شده و لایه جدید از ژل سفید کننده روی دندان های بیمار قرار داده می شود. پس از اتمام این مرحله رکتور از داخل دهان بیمار خارج شده و دهان و دندان به طور کامل شستشو داده می شود.

آفیس بلیچینگ

آفیس بلیچینگ

کاندیدای مناسب برای استفاده از آفیس بلیچینگ به منظور سفید کردن دندان ها

افرادی که در اثر گذشت زمان و افزایش سن به مرور دچار تغییر رنگ در دندان ها و زرد شدن یا تیره شدن آن ها می شوند و یا افرادی که به دلیل عامل وراثت، مصرف غذاها و نوشیدنی های رنگی مانند قهوه و سبزیجات و یا در اثر اعمال دخانیات دچار تغییر رنگ و تیره شدن دندان ها هستند، می توانند از آفیس بلیچینگ برای سفید کردن دندان هایشان استفاده کنند، اما باید توجه داشته باشید کسانی که دندان ها و لثه های حساس دارند و یا مینای دندان آن ها از استحکام کافی برخوردار نیست و دچار تحلیل و سایش شده باشد، نمی توانند از آفیس بلیچینگ برای سفید کردن دندان های خود استفاده کنند. این افراد بنا به تشخیص دندانپزشک زیبایی می ‌توانند از روش هوم بیلیچینگ که در آن ماده شیمیایی سفید کننده با غلظت کمتر مورد استفاده قرار می گیرد، استفاده نمایند.

آفیس بلیچینگ

آفیس بلیچینگ

مزیت ها و معایب سفید کردن دندان ها با آفیس بلیچینگ

خوشبختانه می ‌توان گفت آفیس بلیچینگ روش کم تهاجمی و بی خطر برای دندان ها است و تنها بالا بودن غلظت ژل هیدروژن پروکساید برای سفید کردن دندان ها در روش آفیس بلیچینگ می تواند برای افرادی که دچار حساسیت در نواحی دندان ‌ها و لثه‌های خود هستند مشکل ساز باشد. این روش درمانی با توجه به اینکه کوتاه مدت تر است و دندان ها را سفیدتر می کند نسبت به روش درمانی هوم بلیچینگ هزینه بیشتری به دنبال دارد و نتیجه نهایی آن کاملاً وابسته به سن و سال و رنگ اصلی دندان ها و عامل وراثت و میزان تخصص دندانپزشک مربوطه است. بزرگترین عیب این روش درمانی نیز این است که روشی دائمی نیست و بعد از گذشت دو الی سه سال و بسته به میزان رعایت بهداشت دهان و دندان توسط بیمار،  ممکن است مجددا دندان ها دچار تغییر رنگ می شوند.

شاید این مطلب نیز برای شما مفید باشد:  تغذیه مناسب پس از روکش دندان

سخن نهایی

سفید کردن دندان ها با استفاده از روش بلیچینگ یکی از روش های پرکاربرد و مطلوب در میان همه افراد جامعه است. آفیس بلیچینگ یکی از انواع روش های درمانی بلیچینگ است که در مطب و تحت نظر دندانپزشک متخصص صورت می گیرد. در این روش درمانی از ژل هیدروژن پروکساید با غلظت بالا و نوری ماننده پلاسما آرک، لیزر یا ال ای دی برای فعال شدن آن استفاده می ‌شود. خوشبختانه روش درمانی آفیس بلیچینگ روشی بی خطر و کم تهاجم است و بیمار در طول مدت درمان و پس از آن احساس درد و ناراحتی نخواهد داشت و مراجعه به یک متخصص با تجربه و آگاه در نتیجه نهایی آفیس بلیچینگ تاثیر چشمگیری دارد.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code